ÀMBIT D'ACTUACIÓ ÀMBIT D'ACTUACIÓ

 

ÀMBIT D'ACTUACIÓ
 

El Departament de Salut d'Elx - Hospital General està format pels municipis d'Elx i Santa Pola. Altres entitats menors destacables són els nuclis poblacionals de Torrellano, l'Altet, els Arenals del Sol, Valverde, Perleta, la Baia, la Foia, la Marina -pedanies d'Elx-, i l'illa de Tabarca, situada enfront de Santa Pola.

 

El Departament de Salut  està format per sis zones bàsiques de salut. En cada una d'estes hi ha un centre de salut que servix de referència.

 

 

--- Imagen Elx  

L'Hospital General Universitari d'Elx, que va ser inaugurat l'any 1978, es troba situat a la partida d'Horts dels Molins del municipi esmentat i, per tant, al cor de la comarca del Baix Vinalopó.

L'Hospital dóna cobertura assistencial a tot el departament sanitari que engloba els municipis d'Elx i Santa Pola, amb una població global de 163.576 habitants, que s'incrementa considerablement en període estival, sobretot en enclavaments turístics com Santa Pola, la Marina i Arenals del Sol.

 

 
   
   
ZONES DE COBERTURA DEL DEPARTAMENT DE SALUT. ZONES BÀSIQUES DE SALUT  
   

 

Centres Zones
IV Elx - C.S. El Raval - Consultorio Las Bayas
V Elx - C.S. Altabix
VI Elx - C.S El Plá, La Foia, La Marina
VIII Elx - C.S. San Fermín
IX Elx - C.S. El Altet, Torrellano, Valverde, Arenales del Sol y Perleta
X C.S. Santa Pola, Consultorio Gran Alacant, Isla de Tabarca, Consultorio Casa del Mar, Consultorio Santa Pola del Este y Consultorio Playa Lisa

 

T'INTERESSA T'INTERESSA


Cita mèdica
App GVA+Salut

 

XARXES SOCIALS XARXES SOCIALS

Facebook del Dpto. de Salud de Elche - Hospital GeneralTwitterYoutube